Slide 1 Slide 2 Slide 2

Europsko natjecanje arborista penjača, Jastrebarsko 2024.

Hrvatska udruga za arborikulturu ove godine organizira Europsko natjecanje arborista penjača, Jastrebarsko 2024. ,događaj europske razine koji je uvršten u kalendar događaja Međunarodne udruge za arborikulturu (ISA); European Tree Climbing Championship (itcc-isa.com)

Europsko natjecanje arborista penjača (ETCC) organizira se kružno po državama Europe te se ove godine po prvi puta u povijesti organizira na području Republike Hrvatske i stoga ga prepoznajemo kao događaj od iznimnog značaja i priliku za susret, razmjenu znanja i iskustava sa profesionalcima i entuzijastima u polju arborikulture i urbanog šumarstva sa područja Republike Hrvatske, Europske unije i šire.

Na natjecanju sudjeluju profesionalci arboristi iz cijele Europe, koji imaju priliku demonstrirati svoje vještine penjanja i njege stabala na siguran i precizan način.

Natjecanje će se organizirati na području Perivoja Erdödy u Jastrebarskom , koji je kao spomenik parkovne arhitekture od strane stručnog žirija Hrvatskog društva krajobraznih arhitekata 2022. godine proglašen najljepšim parkom u Hrvatskoj.

ETCC će se održati u terminu 05.-07. srpnja 2024. godine, a pripreme poligona kreću već 02. srpnja 2024.

Trebamo Vašu pomoć u organizaciji ovog važnog događaja. Postanite dio FESTIVALA ARBORIKULTURE U HRVATSKOJ volontirajući u organizaciji ovog događaja. Razvijte svoju mrežu i surađujte s domaćim i međunarodnim volonterima, natjecateljima i sudionicima u vikendu druženja i natjecanja. Ukoliko se želite uključiti, molimo obratite se na: markoo@hua.hr

Video sa ETCC 2023. u Slovačkoj: ETCC 2023 (youtube.com)

Pratite objave na našim stranicama kako biste ostali u toku sa razvojem i organizacijom ovog iznimnog događaja.

Pošalji komentar