Slide 1 Slide 2 Slide 2

Tečaj iz arborikulture 2014.: "Prosudba i dijagnostika stabala"

images Preuzmite program

Ovaj stručni tečaj organizira HUA-Hrvatska udruga za arborikulturu, uz potporu HS-Hrvatskih Šuma d.o.o. i HKISDT-Hrvatske komore inženjera šumarstva i drvne tehnologije, a nositelj je edukacijska kuća Nürnberger Schule GmbH, certificirana od nadležnih institucija EU, a surađuje sa EAC-om (European arboriculture Council). Instruktori su redom kvalific. stručnjaci iz Njemačke i Hrvatske. Polaznici stiču priznati certifikat.

Izvodjač tečaja je tvrtka Stablosan d.o.o. pod nadzorom Nürnberger Schule /Tree care Academy, kojom rukovodi EU-ovlašteni sudski vještak za njegu i statiku stabala Gosp. Bodo Siegert).

Tečaj se održava u Karlovcu pri Šumarskoj i drvodjelskoj školi (dijelom u Dugoj Resi / Đačkom domu) od

13. - 16. svibnja 2014.

Prosudba / dijagnostika zdravstvenog stanja i statike stabala - obavlja se vizualno kao i primjenom najsuvremenijih metoda i specijalno konstruiranih mjernih instrumenata.

Na tečaju će biti prezentran i izbor mjera / zahvata njege, sanacije i zaštite stabala.

Tečaj je namijenjen osobama, koje obavljaju nadzor ili rukovode radovima, sadnje, NJEGE, ZAŠTITE i KONTROLE STABALA u urbanom prostoru, za rukovodeće djelatnike koji sudjeluju u projektima izgradnje i održavanja javnoga zelenila, takodjer i za kadrove u šumarstvu, nadležne za kontrolu i održavanje stabala uz prometnice i rekreacijske objekte - u parkovima prirode i šumama uz urbane aglomeracije - koji stoje na raspolaganju i korištenju stanovništva.

Sadržaj tečaja sukladan je sa potrebama prakse i programom za izobrazbu stručnjaka za njegu stabala (European Treeworker), koja se pak obavlja pod kontrolom EAC (E-Savjet za arborikulturu) uz potporu EU Komisije (u okviru edukativnog programa Leonardo da Vinci).

Cijena po osobi (i ove god.) iznosi 4.880,00 kn (PDV ne obračunavamo) ili protuvrijednost u EUR

(članice / članovi HUA - fizičke i pravne osobe, uživaju popust od 15% na netto cijenu kotizacije)

Kotizacija uključuje troškove; domaćih i inozemnih predavača, korištenje najsuvremenijih spec. dijagn. instrumenata, certifikat o sudjelovanju, 3 ručka i CD (s materijalima obrađenim na tečaju).

Trošak prijevoza, smještaj i ostala prehrana sudionika tečaja, nisu uračunati u cijenu kotizacije.

Polaznicima tečaja, koji obave prijave i uplatu akontacije kotizacije, možemo - na njihov zahtjev - posredovati vrlo pogodan smještaj i prehranu u objektu održavanja tečaja, u Dugoj Resi.

Molimo, da prijavu i uplatu 50% kotizacije obavite najkasnije do 21.04.2014. Preostalih 50% cijene, molimo uplatiti do početka tečaja (kandidati na dan početka tečaja predočuju dokaz o izvršenoj uplati).

Molimo, da prijavu uputite na STABLOSAN d.o.o ./ Stablosanvl@gmail.com , a kotizaciju uplatite na STABLOSAN d.o.o IBAN HR6224840081102768565 kod Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb.

Komentari (4)

 • John Doe

  ivanabuzuk@gmail.com - 30.03.2018 08:33

  Poštovani, zbog prirode posla jako sam zainteresirana za tečaj, pa me interesira me da li je planiran u 2018.godini. Hvala, Ivana Buzuk

 • John Doe

  Jelena - 04.09.2014 17:14

  Zanimalo bi me, da li bi ste mi mogli preporuciti neku skolu za dendrohirurgiju u Nemackoj? Unapred zahvalna na odgovoru.

 • John Doe

  stjepan.giesler@unikom.hr - 07.03.2014 09:05

  Poslao sam Vam upit bez mail adrese, pa ću biti slobodan ponoviti upit. Naime kako sam završio tečaj VTA, 2006.godine u Jastrebarskom, zanima me dali se ovdje radi o istoj materiji ili nadogradnji. Pošto sam zainteresiran za stručno usavršavanje, molio bih odgovor kako bih mogao ishoditi od Uprave firme u kojoj radim, pohađanje Vašeg tečaja, naravno,ukoliko je opravdano. Unaprijed hvala, Stjepan Giesler, dipl.ing RJ. Zelenilo, Unikom d.o.o. Osijek

 • John Doe

  Stjepan Giesler - 07.03.2014 08:54

  Poštovani, molim Vas za informaciju u svezi tečaja, naime ja sam 2006. završio tečaj Vizualne prosudbe stabala (VTA). Zanima me dali se ovdje radi o istom tečaju ili nadogradnji tj usavršavanju navedenoga, kako bih znao dali mogu tražiti od Uprave moje firme plaćanje učešća ili ne. Svakako sam zainteresiran za stručno usavršavanje, unaprijed hvala, i lijep pozdrav iz Osijeka, Stjepan Giesler, dipl.ing. RJ. Zelenilo, Unikom d.o.o. Osijek

Pošalji komentar