Slide 1 Slide 2 Slide 2

Europsko natjecanje arborista penjača, Jastrebarsko 2024.

Pridružite se i povežite s profesionalcima

Europsko natjecanje arborista penjača ( ETCC 2024 ) po prvi puta u povijesti odviti će se na teritoriju Republike Hrvatske!

U prekrasnom perivoju Erdödy u Jastrebarskom , od 05. do 07. srpnja 2024. okupiti će se ponajbolji profesionalni arboristi penjači iz Europe kako bi demonstrirali svoje vještine penjanja i njege stabala na siguran i precizan način te ujedno odmjerili snage, razmijenili iskustva i znanje, obnovili stara i stvorili nova poznanstva sa kolegama iz gotovo svih zemalja Europe i šire.

Tijekom natjecanja održati će se i „ArborFair“ sajam opreme, alata i strojeva koji se koriste u arborikulturi, na kojem će se moći uživo vidjeti i upoznati se sa najboljim i najnovijim proizvodima i rješenjima dostupnima na tržištu te razmijeniti iskustva s profesionalcima. Neki od izlagača su; Husquarna, Teufelberger, SIOEN, SIP, DMM, Francital, Courant, Pavouci, Drayer, Petzl, Arboteq, Freeworker, CAMP, Solidur, Unimex, Herbafarm-Magnolija..

Ovako je to izgledalo prošle godine: ETCC 2023

Europsko natjecanje arborista penjača (ETCC) organizira se kružno po državama Europe te se ove godine po prvi puta u povijesti organizira na području Republike Hrvatske i predstavlja iznimnu priliku za susret, razmjenu znanja i iskustava sa profesionalcima i entuzijastima uključenima u procese gospodarenja stablima i zelenom infrastrukturom, sa područja Hrvatske, Europske unije i šire.

Događaj se održava na području Perivoja Erdödy u Jastrebarskom , koji je kao spomenik parkovne arhitekture od strane stručnog žirija Hrvatskog društva krajobraznih arhitekata 2022. godine proglašen najljepšim parkom u Hrvatskoj.

Kao lokalni organizatori, ovu profesionalnu manifestaciju europske razine organiziramo u suradnji sa Međunarodnom udrugom za arborikulturu ( ISA ), a u pripremi i realizaciji sudjeluju brojni volonteri iz čitavog svijeta!

ETCC 2024. održati će se u terminu 05. - 07. srpnja 2024. godine, a pripreme počinju već 02. srpnja 2024., a ulaz na natjecanje i sajam je besplatan.

Posjetite nas, pridružite se i povežite sa profesionalcima!

Planirate ostati nekoliko dana? > Gdje odsjesti - Turistička zajednica grada Jastrebarskog (tzgj.hr)

Želite se uključiti? > markoo@hua.hr

Za sva pitanja vezana uz ETCC 2024, obratite se na; nikolal@hua.hr

Pošalji komentar